blog

concurrentie versus co-creatie

Rijk worden is makkelijk. Je drogeert gewoon een aantal meisjes en zet ze onder druk om in de prostitutie te werken en al hun geld aan jou af te staan. Een ander idee is om spullen op Marktplaats aan te bieden, het geld te incasseren en vervolgens niets te leveren. Je kan natuurlijk ook een zogenaamd ‘deelplatform’ opzetten waarbij je mensen onderbetaalt of de prijzen van het onroerend goed opdrijft. Hiermee blijf je in elk geval binnen de wet.
Lees “concurrentie versus co-creatie” verder

Waardering krijgen

Via social media kunnen we ons laten zien. We posten verhalen en foto’s, en krijgen (hopelijk) duimpjes en hartjes. Dit is een blijk van waardering van onze FB-vrienden en volgers. Dit geeft ons een goed gevoel!

Waardering is een levensbehoefte

Waardering is voor ons mensen bijna net zo belangrijk als ademhalen. Het is een van onze eerste levensbehoeften, want hierdoor voelen we ons bevestigd in ons bestaan. Lees “Waardering krijgen” verder

tips om te stoppen met roken

Stoppen met roken is heel goed mogelijk, ook al rook je nog zo lang. Ik ben daar zelf een voorbeeld van. Na zo’n 20 jaar te hebben gerookt, ben ik nu al net zo lang rookvrij. Ik heb geen enkele sigaret meer gerookt, en ik heb er ook geen moment meer naar verlangd. Daarom geef ik je hier een paar tips en trucs om te stoppen met roken.
Lees “tips om te stoppen met roken” verder