roelien reinders

Roelien Reinders
Roelien Reinders bij vrienden op de steiger
Nieuwe schoenen uit Londen!

De duisternis


De eerste periode van mijn leven kenmerkte zich door agressie, geweld en onbegrip. Nadat ik het ouderlijk huis noodgedwongen verlaten had was ik emotioneel instabiel en kwam ik al gauw in een onderwereldmilieu terecht van drugs en dealers. Toen ik me hieraan ontworsteld had, leefde ik een paar jaar in een vrij nihilistisch milieu van uitgaan en drank.

De doorbraak


De uitweg om mijn leven structureel meer zin te geven kwam in de vorm van een boek over runen. Ik werd hier meteen door gegrepen en begon allerlei esoterische stromingen te bestuderen zoals occultisme, rituele magie en sjamanisme. Ik begon met mediteren toen ik boven een rumoerige kroeg woonde in Amsterdam. Mijn leven kwam in een rustiger vaarwater. Ik kreeg een dochter en had verschillende baantjes met wisselend succes. Voordat ik mijn praktijk als transformatiecoach opzette werkte ik als freelance tekstschrijver voor commerciële opdrachtgevers.

Mijn kwalificaties


Roelien Reinders certificering Kundalini Yoga Coaching
Hier krijg ik mijn KY coachingsdiploma
Ondertussen bezocht ik ZEN-retraits (wat je tegenwoordig mindfulness zou noemen), workshops en rituele trainingen, en sinds een jaar of tien beoefen ik Kundalini Yoga. Ik ben eveneens gecertifeerd in NLP en hypnose. In de loop der tijd ontwikkelde ik het Tijdslijnritueel om vastzittende negativiteit uit mijn verleden zo goed mogelijk op te schonen, zodat ik niet meer geplaagd werd door storende en belemmerende emoties van vroeger.

Roelien Reinders
blogger & coach Trancemissie
t.0615457950
Website Email